Ahonkylän aamu- ja iltapäivätoiminta

Koulullamme järjestetään aamu- ja iltapäivätoimintaa eka- ja tokaluokkalaisille oppilaille. Toiminta tarjoaa pienelle koululaiselle turvallisen paikan ennen ja jälkeen koulupäivän, missä voi leikkiä, ulkoilla ja oleilla toisten lasten kanssa luotettavan aikuisen seurassa. Yhdessä tehdään myös monenlaista ohjattua toimintaa, vietetään erilaisia teema- ja juhlapäiviä sekä harjoitellaan yhteistyötaitoja ja toisten huomioonottamista.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea koulun ja kodin kasvatustyötä, tukea lapsen kasvua ja kehitystä sekä ehkäistä kiusaamista. Tarkoituksena on, että lapsen päivä aamu- ja iltapäivätoiminnassa sekä koulussa muodostuu eheäksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Aamu- ja iltapäivätoiminnasta vastaavat Anu Huhta-Koivisto ja Anne Piirto. Ohjaajat ovat paikalla vanhempien ilmoittamien lasten toiminta-aikojen mukaan 6.30-17.00 välillä. Ahonkylän aamu- ja ilta-päivätoiminnan puhelinnumero on 044 4191 733, varmimmin meidät tavoittaa numerosta klo 12.00 jälkeen. Lisäksi paikoista, valinnoista, maksuasioista jne. voi tarkemmin kysellä koordinaattori Anu Peltoselta, puh. 06-4245 320 tai 044 4191 488.