Oppilaille jeateaan syksyllä lukuvuoden liikuntaohjelma. Liikuntatuntien sisällöt vaihtelevat kuitenkin säästä riippuen. Aina olisi hyvä olla mukana sekä sisä- että ulkoliikuntaan sopivat varusteet. Pieni sadekuuro ei ulkoliikuntaa välttämättä haittaa, mutta liikunnat pidetään tilanteen mukaan joko ulkona tai salissa.

Sisäliikuntavaatteina olisi hyvä olla joustavat jumppavaatteet, esimerkiksi shortsit ja t-paita sekä sisäpeleihin vaaleapohjaiset sisäpelikengät tai lenkkarit. Ulkoliikuntaan käyvät hyvin esimerkiksi verryttely- tai tuulipuku ja lenkkarit (ei tennarit tai skeittikengät).

Liikuntatuntien jälkeen käydään pesulla. Mukana tulisi olla pyyhe ja vaihtopaita.
Aamulla olevien liikuntatuntien jälkeen käydään kokosuihkussa, muuten tehdään pikkupesut (jalat, kainalot).

Liikunnallisin terveisin liikunnanopettajat